STARTSIDA  Våra stugor  Prislistor  Området  Hitta hit  Länkar  Hyresvillkor  Omdömen  Bokning  SOMMAR
SÄLEN - OMRÅDET
SÄLENFJÄLLEN är Sveriges största och mest besökta alpina område med skidåkning från november till maj. I Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället finns sammanlagt 88 liftar och över 100 nedfarter. Det finns backar för såväl nybörjare som mer avancerade åkare. I Hundfjället finns Nordens brantaste pist, Väggen. Transportlift förbinder Högfjället med Lindvallen och Tandådalen med Hundfjället. Med Sälenpasset kan du åka i hela området. För den som vill finns skidskola, guidade turer, snöskotersafari och hundspann. För barnen finns flera äventyrsområden samt upplevelsehuset Experium med äventyrsbad och mängder av aktiviteter.

NYHETER INFÖR VINTERN: Nya laddstationer för elbilar är installerade. För barnen blir Valles skidland i Tandådalen ännu bättre och barnvagnsparkeringen i Hundfjället får nya större lokaler. Ny 8-stols expresslift i Hundfjället blir klar till jul. SkiStar Fun Ride kommer att finnas i både Lindvallen och Hundfjället. Utbyggda snösystem som garanterar bra skidåkning hela säsongen. Fler expressbussar som trafikerar sträckan Hundfjället – Lindvallen dagligen.

PISTKARTOR  Lindvallen   Högfjället   Tandådalen   Hundfjället

SKIDBUSSEN - tidtabell. Skid- och badbussen är gratis och passerar alla stugor flera gånger om dagen. Gratis Wifi på bussen.

SPÅRKARTA - längdspår i Lindvallen och Högfjället.

SPÅRKARTA - längdspår i Tandådalen och Hundfjället.

SPÅRKARTA längdspår i Orrliden, Myrflodammen och Gilleråsen

SKOTER-KARTA med regler och leder där det är tillåtet att köra skoter i Sälenfjällen.

WEBBKAMEROR som visar alla skidbackar live i Sälen med omnejd.


Telefon: 0737-14 44 54             E-post: fjallstugor@gmail.com